Algemene voorwaarden: webshop

Bestelling

De producten en diensten die via de webshop van Fossanna besteld kunnen worden zijn digitaal van aard. Ze zijn opgesteld in het Nederlands.

Betaling

De producten en diensten waar een kostprijs aan verbonden is, kunnen afgerekend worden via de webshop. Je kan de betaling doorvoeren via bancontact (BE), iDEAL (NL) of kredietkaart. Producten geafficheerd in euro dienen in euro betaald te worden. Zodra de betaling voldaan is, wordt een bevestiging per mail toegestuurd.

Verzending

Aan de digitale producten en diensten zijn geen verzendkosten verbonden. De producten met de aanduidingen PDF worden downloadbaar gesteld in pdf-formaat en dit onmiddellijk na betaling. De infosessie wordt digitaal ingericht binnen de 30 dagen na aankoop.


Retourneren

Voor aankopen op afstand geldt een standaard herroepingsrecht van 14 kalenderdagen. Indien je van dit recht gebruik wenst te maken, dien je Fossanna (via een mail naar info@fossanna.com) op de hoogte te
brengen mits een ondubbelzinnige verklaring waaruit je beslissing tot herroeping blijkt.

Bij levering op een digitale drager, vervalt het herroepingsrecht. Indien de infosessie reeds heeft plaatsgevonden of gepland staat, vervalt het herroepingsrecht. Voor het boeken van een reis, vervalt het herroepingsrecht.

Indien het herroepingsrecht wordt ingeroepen en aan de voorwaarden voldaan is, verbindt Fossanna zich ertoe het geld terug te storten naar de bankrekening van de klant en dit binnen de 14 dagen.


Gegevens verkoper

Fossanna bv. Contact: Annelies Barentsen, +32476885837, info@fossanna.com. Maatschappelijke zetel: Abelenlaan 6, 2550 Kontich, België. Ondernemingsnummer: BE 0790.138.541